Inschrijfformulier TVC Coevorden


 

Door onderstaand hokje aan te kruisen, geeft u toestemming aan TVC om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag voor (bonds)contributie, (wedstrijdgeld, wedstrijdpaspoort indien van toepassing) van de rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van TVC Coevorden.

Betaling geschiedt uitsluitend via automatische incasso. Dit is voor u en voor ons de makkelijkste manier van betalen. U hoeft niet elke maand te controleren of u betaald heeft en contributiewijzigingen worden voor u door ons aangepast. Als u het lidmaatschap opzegt, stopt ook de automatische incasso. Omstreeks de 10e van elke maand wordt de contributie van uw rekening afgeschreven. Bij de eerste betaling wordt eenmalig extra € 7,50 inschrijfgeld afgeschreven, plus de het bedrag voor de bondscontributie. De bondscontributie wordt 4x per jaar geïnncasseerd, in januari, april, juli en oktober.

Bent u het –om een geldige reden- met een afschrijving niet eens, dan kunt u het bedrag binnen 56 dagen via uw bank terug laten storten.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal 6 maanden.
Wijziging van uw gegevens kunt u doorgeven aan de ledenadministratie via e-mail
Ledenadministratie@tvc-coevorden.nl

Opzegging is mogelijk per maand. U dient dit voor de 15e van de maand door te geven aan de ledenadministratie
Ledenadministratie@tvc-coevorden.nl, dan stopt het lidmaatschap per 1e van de volgende maand, anders per 1e van de daarop volgende maand.

Elk lid van onze vereniging is verplicht lid van de K.N.G.U. Dit heeft te maken met WA- en ongevallenverzekering voor leden.

Leden die langer dan 2 maanden uit de roulatie blijven door een blessure of zwangerschap, kunnen in overleg met leiding en ledenadministratie meteen opzeggen. De lidgegevens blijven in het systeem staan, maar op deze manier hoeft er geen bondscontributie betaald te worden. (Dit gebeurt wel als een lid ingeschreven blijft.) Op het moment dat de incasso weer ingaat, wordt door het systeem automatisch bondscontributie berekend.