Streetdance

Streetdance begint bij TVC voor kinderen vanaf 6 jaar. In deze les is er veel afwisseling. Naast dansen, is er ook tijd om te spelen.

Elke week leren de kinderen weer een nieuw stukje van een dans aan. De muziek waar de dansjes op gemaakt wordt zijn lekker gevarieerd en swingend.

Na de kinderen van 6 en 7 jaar, komen de kinderen vanaf 8 jaar. Het spelen van een spel of met materialen wordt iets minder en richten we meer op de dans.

Hou je ook veel van dansen, kom gerust een keer kijken of meedoen. Je mag twee lessen gratis proeflessen meedraaien.

Vivian vertelt over haar groepen:
Ik geef streetdance aan groep 3,  4&5 en voortgezet onderwijs. Ik vind dit ontzettend leuk om te doen en er komen steeds nieuwe kinderen bij. De kinderen zijn erg enthousiast. Ik begin met een dans warming up. Daarna leer ik dansjes aan in verschillende opstellingen zodat iedereen een keer vooraan komt te staan. Daarnaast doen we af en toe een dansspel of dansen we helft om helft, zodat ze naar elkaar kunnen kijken. Ik deed zaterdag 5 april mee aan "We can dance" in Dalen. Ik hoop in de toekomst meer van dit soort leuke optredens/recreatiewedstrijden met de groepen kunnen doen.

Demoteams:
Daarnaast heb ik 3 demoteams die ik zelf heb opgezet. Een mini kids demo 6 tot 9 jaar, een van 9 tot 12 jaar en een van 12 tot 16 jaar.
Met demoteam Enjoy (9 tot 12) jaar heb ik dit jaar wedstrijden gedaan, ze zijn 1x tweede geworden en 1x derde.
Volgend jaar wil ik ook graag mee doen aan wedstrijden met met alle demoteams.

© turn vereniging coevorden
Sponsoren van TVC: